Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Θέλουν να φτιάξουν σκλαβοπάζαρο (ΕΟΖ) στο Πωγώνι Ιωαννίνων!


Όροι και προϋποθέσεις για τη δημιουργία σκλαβοπάζαρο (ΕΟΖ) στο Πωγώνι

Στην τελική ευθεία η εκπόνηση της προμελέτης

Συνεχίζει να αντιδρά η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία

Οι αντιδράσεις…

Βέβαια, αν και η στήριξη του προδοτικού εγχειρήματος από το Δεξιό δήμο Πωγωνίου είναι δεδομένη (όχι μόνο από τους ξεπουλημένους «έλληνες» προδότες στην Ήπειρο, αλλά και στην Αθήνα, με επικεφαλής προδότη τον ξεπουλημένο Σαμαρά), υπάρχουν ευτυχώς και φωνές αντίδρασης. Η πλέον χαρακτηριστική είναι της διοίκησης της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας, η οποία έδωσε το «παρών» στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πωγωνίου, με τον εκπρόσωπό της κ. Α. Λαμπρίδη.

«Οι σχεδιασμοί για την δημιουργία Ε.Ο.Ζ. προχωρούν κατ' απαίτηση τόσο των διεθνών όσο και των ντόπιων επιχειρηματικών ομίλων, που σε συνθήκες οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης θέλουν να επενδύσουν τα υπερσυσωρευμένα κεφάλαια για να αποκτήσουν περισσότερα κέρδη» είπε, μεταξύ άλλων ο κ. Λαμπρίδης. Και διερωτήθηκε: «Ας μας απαντήσουν οι υποστηρικτές, σε ποια άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης προωθούνται οι Ε.Ο.Ζ.;».

Η ημερίδα…

Τέλος, να σημειωθεί, ότι η αριστερών και ελληνικών αποκλίσεων Διοίκηση της Π.Σ.Ε, εν αντιθέσι με τους ξεπουλημένους δεξιούς προδότες της Ελλάδας που εξυπηρετούν τους γερμανούς αφέντες τους τροϊκανούς, η Π.Σ.Ε. ετοιμάζει στο επόμενο διάστημα ειδική ημερίδα για το θέμα των ΕΟΖ στην Ήπειρο, με την συμμετοχή ειδικών επιστημόνων και με την συμμετοχή όλων των φορέων. Ο κ. Λαμπρίδης κάλεσε και τον Δήμο Πωγωνίου να συμμετέχει, ενώ θα σταλεί πρόσκληση και στο Υπουργείο Ανάπτυξης, το Υπουργείο Οικονομικών και την Περιφέρεια Ηπείρου, μεταξύ άλλων.

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012
http://thesprotos-panta.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου